/

Vermouth Padró & Co. Reserva Especial

Vermouth Padró & Co. Reserva Especial

12,20 €

Comprar

Sense stock

Marca
Vins Padró.
Categoria
Vermell
Pes (gr)
1500
A finals del segle XIX, els vins de Tarragona gaudien d ́un reconegut prestigi dins del comerç internacional. En el nostre celler s ́elabora- ven vins licorosos a l ́estil dels “grans” de l ́època: Oporto, Xerès o Sauternes, entre altres. L ́any 1947, tota aquesta gama de vins d ́alta graduació foren els primers amb un reglament dins de la D.O. Tarra- gona i són coneguts amb la denominació “ Tarragona Clàssic”.
ELABORACIÓ
Hem volgut fer un vermut utilitzant un vi de licor dolç de l ́estil d ́un Tarragona Clàssic que envelleix en tines de roure de 7.000 litres. En el copatge final fem una aportació d ́ un vi de solera amb llarga tradi- ció dins del nostre celler, i per descomptat del toc d ́herbes de vermut.
NOTA DE TAST
En copa s’aprecia un aroma intens, dolçàs i punxant. Destaquen els aromes sorgits d’un perllongat envelliment: figues seques, avellanes torrades i nous verdes.
Entrada en boca molt càlida i molt esperitós. Apareixen sabors de regalèssia i d’herbes medicinals que queden envoltats amb notes dolces i punt amarg de sucre fos.
Elaborat a partir d’una exclusiva infusió d’herbes aromàtiques i envellit en bótes. Embotellat a la propietat.
18% ALC. / VOL. 700ML

Comparteix: